activities-banner
activity-image

Νέα συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης! Βρείτε το κοντινό σας σημείο και ανακυκλώστε το σπιτικό τηγανέλαιο! 

activity-image

Κάτι σπουδαίο έρχεται.. αν θες να μάθεις περισσότερα, πάτησε εδώ

activity-image

Η "ΠΡΑΣΙΝΗ" εικονική επιχείρηση ενός Ειδικού Σχολείου.

 

Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε στην προσπάθεια που διοργανώνει το ΕΕΕΕΚ Νέου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Junior Achievement Greece και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων!

activity-image

Καλή αρχή στους μικρούς μας επιχειρηματίες!!

 

Ευχαριστούμε θερμά το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές που μας έδωσαν την δυνατότητα να συμμετέχουμε σε κάτι τόσο σπουδαίο! Καλή επιτυχία ΠρασινίΖουμε

activity-image

Το Πράσινο Λάδι στην ΕΡΤ! Ενημερωνόμαστε για τα oφέλη της ανακύκλωσης τηγανελαίων, τί είναι το βιοντίζελ από τηγανελαια και πως μπορεί το κάθε νοικοκυριό να συμμετέχει εύκολα στη συλλογή τους. Δείτε το σχετικό απόσμασμα εδώ

activity-image

Μένετε στην περιοχή της Αθήνας και έχετε 5, 10 ή περισσότερα λίτρα στο σπίτι σας; Ερχόμαστε και τα συλλέγουμε από την πόρτα σας! Eπικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

activity-image

Νέα σημεία Πράσινο Λάδι σε Κρήτη, Ρόδο, Χίο, Σίφνο, Λευκάδα και Κέρκυρα! βρείτε το δικό σας εδώ!

activity-image

"Ανακύκλωση τηγανέλαιου: Πώς θα γίνεις ο ήρωας της πολυκατοικίας σου"

 

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Κυριακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Πράσινο Λάδι»

activity-image

Ανοίγουν επιτέλους τα εστιατόρια.
Κλείσε θέση για σένα, τους φίλους σου - και για να ανακυκλώσεις το τηγανέλαιο που κράτησες μετά από τόσα μαγειρέματα στο σπίτι στη διάρκεια της καραντίνας.
Είναι τόσο απλό και τόσο σημαντικό!
Για να βρεις το πλησιέστερο σε εσένα συνεργαζόμενο κατάστημα πάτα εδώ

activity-image

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 100% ! ! !

 

Φτάσαμε τα εκατό σημεία Πράσινο Λάδι στη συμπρωτεύουσα και το φωνάζουμε!!! Αναζητήστε το πιο κοντινό σας σημείο στο χάρτη 

activity-image

Στις 18 Δεκεμβρίου 2019 διοργανώσαμε εκδήλωση με θέμα "ΤΗΓΑΝΕΛΑΙΟ: Η Πράσινη Ενέργεια στα χέρια των Πολιτών" στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζοντας τα οφέλη της ανακύκλωσης τηγανέλαιων και την παραγωγή βιοντίζελ από τηγανέλαια. Στην εκδήλώση παρευρέθηκε και μίλησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

activity-image

Νέα σημεία Πράσινο Λάδι σε Δράμα, Ιωάννινα και Άργος! βρείτε το κοντινότερο σε εσάς εδώ!

activity-image

Νέα συνεργασία με το Δήμο Αγίων Αναργύρων -  Καματερού! Συλλέγουμε τηγανέλαια στον ειδικό κάδο που θα βρούμε στο Δημαρχείο και σε επιλεγμένα σημεία της περιοχής! 

activity-image

Η παρουσίαση του προγράμματος ανακύκλωσης οικιακού τηγανελαίου στην εκπομπή ECO ΝEWS. Δείτε το σχετικό απόσμασμα εδώ!

activity-image

Καλό Πάσχα με υγεία!

activity-image

Νέα σημεία Πράσινο Λάδι σε Λευκάδα, Ξυλόκαστρο, Κέρκυρα και Χαλκιδική.. Επισκέψιμα χειμώνα - καλοκαίρι! βρείτε το δικό σας σημείο εδώ!

activity-image

Μαθητές του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών, συλλέγουν το τηγανέλαιο που έφεραν από το σπίτι τους σε δοχεία της Πράσινο Λάδι. Η εφαρμογή του προγράμματος RECOIL ξεκίνησε πιλοτικά το 2015 σε περισσότερα από 38 σχολεία του Δήμου Αθηναίων.

activity-image

16 Ιανουαρίου 2019: Ημερίδα ενημέρωσης των εκπαιδευτικών της Δήμου Ηρωικής πόλης Νάουσας για την ανακύκλωση οικιακού τηγανελαίου. Σε συνεργασία με το ΚΠΕ Νάουσας συμμετείχαν στη δράση την άνοιξη του ίδιου έτους 630 μαθητές από 5 σχολικές μονάδες της περιοχής.

activity-image

Όλο και περισσότερες σχολικές μονάδες εκδηλώνουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε δράσεις της Πράσινο Λάδι, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης και διαχείρισης περιβαλλοντικών πόρων, ενώ αποτελεί πολύ καλή αφορμή για ενασχόληση με ειδικά θέματα σχετιζόμενα με την Τεχνολογία, τη Φυσική και την Χημεία.

activity-image

11 Μαίου 2015: Ο Δ/νων σύμβουλος της Πράσινο Λάδι, κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, κατά την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος ανακύκλωσης οικιακών τηγανελαίων μέσω σχολικών μονάδων του Δήμου Αθηναίων.

activity-image

Σεπτέμβριος 2013: Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Greco Festival στο Λαύριο, το προσωπικό της Πράσινο Λάδι ενημερώνει πολίτες και επισκέπτες της περιοχής σχετικά με τα οφέλη της ανακύκλωσης μαγειρικών τηγανελαίων.

activity-image

Απλά και καθαρά! Με τους νέους κάδους Πράσινο Λάδι, η συλλογή χρησιμοποιημένων οικιακών τηγανελαίων γίνεται ακόμα πιο εύκολα! Βρείτε τους σε επιλεγμένα σημεία Πράσινο Λάδι!