Γιατί Πράσινο Λάδι

want-to-recyle-action-button
custom-preview
reason-title-image

Kάπου κοντά μας υπάρχει ένα σημείο «Πράσινο Λάδι»

Είναι πανεύκολο και βολικό. Βρίσκουμε στον χάρτη ένα σημείο κοντά μας. Μπορεί να είναι εστιατόριο ή σούπερ μάρκετ ή κατάστημα βιολογικών προϊόντων ή πρατήριο βενζίνης που συνεργάζεται με την εταιρεία Πράσινο Λάδι και δέχεται το δικό μας πλαστικό μπουκάλι του1,5 λίτρου στους κάδους του.

  Kάπου κοντά μας υπάρχει ένα σημείο «Πράσινο Λάδι»
reason-title-image

Eίναι απολύτως βέβαιο πως το δικό μας τηγανέλαιο θα γίνει βιοντίζελ και δεν θα καταλήξει σε κάποια άλλη δραστηριότητα

  Kάπου κοντά μας υπάρχει ένα σημείο «Πράσινο Λάδι»

Όλες οι ποσότητες που συλλέγονται από την εταιρεία «Πράσινο Λάδι» και τους πιστοποιημένους συνεργάτες της από περισσότερα από17.000 σημεία πανελλαδικά, πηγαίνουν στο εργοστάσιο της μητρικής της εταιρείας «Verd» κοντά στον Βόλο, όπου παράγεται αποκλειστικά βιοντίζελ.

reason-title-image

H εταιρεία «Πράσινο Λάδι» είναι η μεγαλύτερη και πιό καταξιωμένη εταιρεία συλλογής τηγανελαίων στην Ελλάδα

  • Λειτουργεί επιτυχημένα από το 2011 και συλλέγει περίπου το 50% των ποσοτήτων τηγανελαίων που παράγει η χώρα μας.
  • Είναι πλήρως πιστοποιηµένη και αδειοδοτηµένη.
  • Αποτελείται από μία Ομάδα που πιστεύει στο καθαρότερο περιβάλλον και ενδιαφέρεται να έχει και κοινωνικό ρόλο, εκτός από του να λειτουργεί στα πλαίσια μιάς υγιούς επιχειρηματικότητας. Οι άνθρωποί μας επισκέπτονται εστιατόρια, βιομηχανίες, σχολεία, Δήμους, κρατικές υπηρεσίες, εταιρείες, κρουαζιερόπλοια, νεανικά φεστιβάλ και πρωτοβουλίες πολιτών προκειμένου να εξηγήσει, να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει.
  • Είναι θυγατρική της Verd, της ηγέτιδας εταιρείας παραγωγής βιοντίζελ από τηγανέλαια στην Ελλάδα.
  • Είναι συνιδρύτρια, μαζί με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες ανακύκλωσης τηγανελαίου, της EWABA, του Ευρωπαϊκού μας Συνδέσμου (European Waste to Advanced Biodiesel Association) στις Βρυξέλλες, συμμετέχοντας διαρκώς από την ίδρυσή του στην Διοικούσα Επιτροπή του και συνεισφέροντας με ποικίλους τρόπους στην χάραξη πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον.
90.jpg 92.jpg